Begeleiding tijdens uw bijeenkomst

Tijdens uw bijeenkomst kan het zijn dat u een onafhankelijk, objectief iemand nodig hebt om (tijdens een gedeelte) begeleiding te doen.

Regelmatig is er een onafhankelijk voorzitter, gespreksleider of procesbegeleider gewenst tijdens bijeenkomsten. Diegene hoeft niet mee te discussiëren vanuit een mening of functie, houdt zonder belang het proces in beeld en zit uw bijeenkomst voor. Ook (zelf)evaluatie van bestuur, directie of raad van toezicht of commissarissen is mogelijk.

Annechien Broekmeijer van Essentieel Ondernemen heeft ervaring in deze rol. Zij is gewend om te werken in en met dit soort groepen mensen.

Ruimte voor Ontwikkeling

Op mijn eigen en onverwachte wijze, doorspekt met respect en integriteit, begeleid ik mensen, die worstelen met een gevoel van leegte, onduidelijkheid of frustratie, naar succesvol, passievol ondernemen, leiding geven en werken waarmee ieder voor zich een leven vol betekenis creëert.

Vanuit jouw en mijn persoonlijke ontwikkeling lever je jouw maatschappelijke bijdrage.

Het is mijn intentie je te raken met mijn verhaal en je meer te leren over de complexiteit van mensen, levens, bedrijven en teams.

Ruimte voor Begeleiding

Ik begeleid je volgens deze stappen naar jouw pad:
1. vind de vraag onder je vraag
2. laat los wat je tegenhoudt
3. onderzoek hoe jouw pad eruit ziet
4. ontdek waar je pad naartoe kan leiden
5. integreer je pad in je leven en werk
6. zijn volgens de eenvoud van het leven
7. terug naar gelukkig ondernemen en werken

Ik help mensen vanuit hun essentie hun missie in het ondernemen te vinden. Ieders pad is anders, want ieder mens is uniek. Ik volg het pad dat voor jou ligt.

Schermafbeelding 2017-11-01 om 15.52.31
Schermafbeelding 2017-11-01 om 15.54.29
Schermafbeelding 2017-11-01 om 15.52.31