Over mij

Als (mede-)eigenaar van de Gankelhoeve, het huis en omliggend land, heb ik mijn bedrijf Essentieel Ondernemen gevestigd in de vroegere, historische schuur. De Gankelhoeve trainings- en vergaderruimte bevindt zich in dit gebouw naast mijn kantoor/praktijk.

Deze ruimte heeft alles in zich om trainingen, vergaderingen en andere bijeenkomsten te organiseren. Daarom wil ik het niet alleen ‘voor mijzelf’ houden, maar zeker ook andere mensen en organisaties de mogelijkheid bieden van deze bijzondere plek gebruik te maken.

De Gankelhoeve in Oud-Vossemeer stamt uit 1911. Een prachtige boerderij uit 1911 net buiten het dorp.

Oud-Vossemeer is het ‘dorp van Roosevelt’. De voorouders van de Amerikaanse presidenten Franklin D. Roosevelt (zijn vrouw Eleonore Roosevelt) en Theodore Roosevelt.

Aan de rand van het dorp, tussen de landerijen ligt de Gankelhoeve. In de verte varen schepen voorbij, je ziet een enkele boerderij. Dit is een plek om tot rust te komen, vanuit een heel andere omgeving te werken, vergaderen of trainen.

De Gankelhoeve ligt op 40 minuten van Rotterdam en Antwerpen, vlakbij de stad Tholen en de bourgondische stad Bergen op Zoom.

De Gankelhoeve heeft ook een appartement (2 kamers) dat beschikbaar is voor overnachtingen en in de omliggende dorpen is voldoende overnachtingsmogelijkheid.

Ruimte voor Ontwikkeling

Deze bijzondere locatie biedt ieder ruimte voor ontwikkeling.

Persoonlijke ontwikkeling, zakelijke ontwikkeling en de ontwikkeling van jouw organisatie. Iedereen is welkom om dit te ervaren. Daarnaast heeft elke organisatie de mogelijkheid om deze ruimte te huren en je eigen training, lezing of andere bijeenkomsten te organiseren. Kijk hier voor de mogelijkheden.

Met regelmaat zijn er trainingen en workshops van Essentieel Ondernemen.

Ruimte voor Begeleiding

Regelmatig zijn er bijeenkomsten of vergaderingen waar behoefte is aan een voorzitter of procesbegeleider. Annechien Broekmeijer, eigenaar van deze locatie, kan dit voor u verzorgen.

Zij heeft ervaring met directieteams, raden van toezicht en afdelingsteams. Wil je een evaluatie van het team, teamcoaching of een onafhankelijk voorzitter van de bijeenkomst, vraag naar de mogelijkheden.

IMG_0159
IMG_2712
Schermafbeelding 2017-11-01 om 15.52.31