Huisconcerten

Ik wil met enige regelmaat een huisconcert organiseren bij de Gankelhoeve. Dit zal plaats vinden in het zaaltje van de Gankelhoeve of bij mooi weer zelfs buiten.

Het is de bedoeling om artiesten de gelegenheid te geven op te treden. Dit kan dienen als try-out, als een podium om ervaring en bekendheid te krijgen en vooral omdat het leuk is.

Jou als bezoeker wil ik gelegenheid geven om nieuwe muziek en artiesten te ontdekken, om een bijzonder en gezellig moment te beleven en anderen te ontmoeten.

Welke stijl muziek ga je horen? Dat kan heel variërend zijn: pop, singer-songwriter, klassiek, jazz, wat dan ook.

Wil je op de hoogte zijn? Blijf dan ingeschreven voor dit bericht. Natuurlijk mag je altijd anderen uitnodigen zich ook te abonneren op deze nieuwsbrief!
Vind je het helemaal niets? Schrijf je dan vooral uit!

Ik hoop je te ontmoeten bij een van de concerten!

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuw geplande concerten?

Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief:

Schermafbeelding 2017-11-01 om 15.52.31
Schermafbeelding 2017-11-01 om 15.54.29
Schermafbeelding 2017-11-01 om 15.52.31

Het eerste concert

Op 15 maart 2020 zal het eerste concert plaats vinden. Aline Hilderink zal dit concert verzorgen.

Muziek zat er bij Aline Hilderink al vroeg in. Ze was 8 jaar toen ze begon met drumles en op haar 13de startte ze met gitaarspelen door filmpjes op YouTube te kijken. De muzikale ontwikkeling kon niet op! Daarna is ze gebruik gaan maken van een loopstation en piano gaan spelen. Ed Sheeran is voor haar een grote inspiratiebron voor het ontwikkelen van een eigen sound. In 2017 bracht ze haar eigen album 13|17 uit op de streaming-diensten. In de tussentijd was ze betrokken bij de projecten December Tapes, Koningsspelen Breda, Under Construction en speelde ze op Breda Barst. Aline vindt stiekem de kleinere optredens op een bruiloft of feestje het leukst. Ze neem dan haar lijst met ± 65 nummers mee waaruit mensen nummers kiezen die ze vervolgens licht versterkt of akoestisch voordraagt.

Video: https://www.youtube.com/watch?v=3O9hcfA0QuY
Dit concert organiseer ik omdat ik de veiling van Poppodium Gebouw-T tbv Serious Request gewonnen heb. Om die reden wil ik bij dit concert geen entree vragen, maar een vrijwillige bijdrage bij binnenkomst (of ik kan een betaalverzoek sturen).

Bij komende concerten zal ik wel een entreeprijs vragen. Het is dan mijn streven om het entreebedrag aan de artiest te geven.

Ik vraag een kleine bijdrage voor consumpties.